Colònies "Els Minairons Cantaires"

Trets d'identitat

La secció Els Minairons Cantaires organitza i desenvolupa dos torns quinzenals de colònies, durant el mes de juliol, a l'alberg "La Farga" de Queralbs (Ripollès) en base a l'ideari de l'entitat.

Els monitors formen un equip compromès amb la realitat dels infants i joves des de la vocació educativa i de servei, amb una formació i titulació adients.

Tots els participants, infants, adolescents, monitors i monitores disposem de la cobertura d'una pòlissa de responsabilitat civil i contra accidents.

Fonaments i finalitats

Per tal que els infants i adolescents gaudeixin d'una educació integral ens plantegem incentivar la convivència, les interrelacions, l'estima i conservació de l'entorn natural, la consideració de la pròpia cultura en la universalitat i des de la diversitat, el respecte i la tolerància...

Tanmateix, volem promoure l'expressivitat personal i col·lectiva des d'àmbits diferents i complementaris: música, tallers, teatres...

Volem potenciar l'autonomia, l'autoestima, la solidaritat, la il·lusió, la senzillesa, l'espontaneïtat... i tots aquells valors que comporten un creixement personal i col·lectiu.

Un compromís del nostre ideari és integrar persones amb discapacitats i afavorir la participació de persones amb menys recursos.

Casa de Colònies "La Farga" de Queralbs

Dates i edats

 

Dates
Primer torn Carregant informació...
Segon torn Carregant informació...

 

Edats (per a tots dos torns)
Nivell A De 7 a 13 anys (1er. De Cicle Inicial de Primària / 2on. ESO)
Nivell B De 14 a 17 anys (A partir de 3r ESO)

 

NO S'ACCEPTARAN AL NIVELL B (ADOLESCENTS) ELS NOIS I NOIES QUE NO CURSIN 3r D'ESO O CURSOS SUPERIORS

Voleu més informació?

Podeu trucar-nos als números 626 991 626 (Francesc) o al 686 387 460 (Bernat); o bé enviar-nos un correu electrònic a neret@neret.org

 

Amunt