Associació Cultural Neret
Colònies "Els Minairons Cantaires"

Carregant...

Destacat

Últimes fotografies

Carregant...

Carregant...

Carregant...

Carregant...

Carregant...

Qui som?

Minairons i minairones

L'Associació Cultural Neret és una entitat sense afany de lucre al servei dels infants, adolescents, joves i/o adults i que organitza diverses activitats culturals a través de les seccions que la conformen: publicacions, coral, excursionisme/muntanyisme, esports i colònies. L'entitat està registrada amb el número 1955 al Servei d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

El projecte educatiu de l'entitat, creat per l'equip de monitors, defineix la nostra manera de ser i d'actuar tant a l'hora de dissenyar les activitats com en el desenvolupament de les colònies.

Podeu consultar-lo aquí

Descobreix què pot aportar anar de colònies!

Vine a colònies!

Si tens entre 6 i 17 anys i tens ganes de fer amics i divertit-te envoltat de la natura, vine a les colònies Els Minairons Cantaires. T'expliquem les opcions que oferim!

Subscriu-te a la nostra news-letter

D'aquesta manera rebràs més informació de les activitats que fem durant l'any

Contacte

Centre de recursos Juvenils - Palma
Carrer La Palma, 6-10
25002 Lleida

neret@neret.org

626 991 626 (Francesc)

Voleu més informació?
Contacteu-nos!

Política de tractament de dades

Les dades facilitades en aquest formulari seran enviades per correu electrònic a l'adreça neret@neret.org i no seran guardades en cap base de dades. Utilitzarem aquestes dades per posar-nos en contacte amb vosaltres per donar-vos una resposta.

 
Amunt